SOCIAL MEDIA

Tammikuun suosikit

tiistai 2. helmikuuta 2021

 Ensimmäinen muotiin liittyvä postaukseni, ajatella että tähän meni kymmenen kuukautta aikaa. No mutta nyt ollaan jännän äärellä eli haluan esitellä teille näin helmikuussa tammikuun suosikkivalintani eri brändeiltä tähän kylmään keskitalveen.


TAMMIKUUN SUOSIKIT


Aloitetaan ylävasemmasta nurkasta.


&Other Stories Beige Bleiseritakki on ollut ostoslistallani jo muutaman talven. Täydellisen sävyinen, chic pakkassäähänkin sopiva takki kätkee alleen arkena käytettävät ohuemmat bleiserit, tai miksei paksun villaneuleen. Over size -malli pukee moni vartalomalleja ja sopii erilaisten alaosien kanssa.

Ekohelsingin mustat legginsit on valmistettu sertifioidusta GOTS-luomupuuvillasta ja ne sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Legginsien sisäpinta on fleecemäinen, joten nämä ovat täydelliset pakkassään leggarit!

Missoman kultaiset korvakorut ovat laadukkaat ja pitkäikäiset korvikset, jotka tekevät asulle kuin asulle pienen kasvojenkohotuksen. Kultakorut ovat olleet päähänpinttymäni jo muutaman vuoden enkä näytä pääsevän tästä vaiheesta yli, ne mielestäni sopivat kenelle tahansa ja nostavat vaikka lenkkiasun seuraavalle asteelle.

Dr Martens Vegaaniset Nilkkurit vastaavat täydellisiä nauhallisia bootseja etsivälle! Näin talviaikaan nilkkurit sopivat niin untuvatakin kuin villakangastakin kaveriksi, mutta kesällä muuntuvat kesämekon parhaaksi ystäväksi. Monikäyttöiset, laadukkaat ja aikaa kestävät - my kinda boots!

Voglia Loviisa Harmaa Mohairneule valmistetaan angoravuohen hienojakoisesta ja silkinpehmeästä villasta. Neutraalin värinen, klassisen mallinen ja laadukkaasta raaka-aineesta valmistettu neule kestää vaatekaapissa vuodesta toiseen. Loviisa on kaiken lisäksi suomalainen Avainlippu -tuote.

Tämän talven suosikkilöytöni on Pupulandia Alpakkapipo, joka on syrjäyttänyt kertaheitolla kaikki muut piponi. Jenni on suunnitellut, jälleen kerran, mallistonsa myytäväksi Stockmannille ja jonka suosiosta puhuu loppuunmyydyt pipohyllyt. Olisin itsekin halunnut alpakkapipoja erilaisissa väreissä, mutta Stockmannin myyjät möivät minulle ei-oota. Malliston tärkeä osatekijä on vastuullisuus, jota Jenni kuvailee seuraavasti:

"Vastuulliset materiaalit näkyvät vahvasti myös neuletuotteissa, ja niiden osuutta kasvatettiin syksyn mallistossa. A+More by Pupulandia -malliston yhdessä pipomallissa on hyödynnetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua materiaalia ja värjäämätöntä alpakan villaa, ja kaulahuivin materiaali taas on 70 prosenttisesti kierrätyskashmiria ja loput uutta kashmirlankaa kestävyyden varmistamiseksi." Jenni Rutonen, Pupulandia -bloggaaja


Missoman kultaketju on siro ja klassinen kaulakoru, jota voi käyttää useamman kaulakorun kanssa tai ihan yksinään. Rakastan tätä korua, sain tällaisen 31-vuotissyntymäpäivälahjaksi. ♥️

Joutsen BLANKA untuvatakki vastaa todellisuutta unelmissani nähtävästä untuvatakista: kotimainen, ultrapitkä, lämmin ja eettisesti tuotettu. Joutsen käyttää tuotteissaan pelkästään lihantuotannon ylijäämälinnuista saatuja höyheniä, ei koskaan eläviltä linnuilta kynittyjä. Jousen on eurooppalaisen höyhenjärjestö EDFA:n jäsen, joka kieltää kaikkia sen jäseniään käyttämästä elävien lintujen höyheniä. 

Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä, on talven kuivattaman ihoni pelastaja Evolve luonnonkosmetiikkasarjan kosteuttava kasvosuihke. Saman sarjan kasvojenpuhdistusbalmi on huikea löytö myös! Näiden kahden tuotteen, sekä Lumenen Valo-sarjan c-vitamiinikasvoöljyn ja ARKTIS öljy-seerumin, avulla ihoni on parhaimmassa kunnossa mitä se on ikinä ollut. Hellävaraiset, atoopiselle ihollekin sopivat tuotteet toimivat kuin taika - suosittelen testaamaan!


Tätä postausta oli niin hauska tehdä ja ajattelin jatkaa sarjaa jakamalla seuraavaksi lifestyle-suosikkeja eli siis laajentaa kategoriaa muodin ulkopuolelle. Oikein ihanaa helmikuuta kaikille! ♡
Ei kommentteja

Lähetä kommentti