SOCIAL MEDIA

Eteisen päivitys pienellä budjetilla

torstai 6. elokuuta 2020


Meidän eteinen oli synkkä, ahdas ja epäkäytännöllinen. Sisäovi kääntyi eteisen sisään (!) niin ettei kengät tai oikeastaan mitkään tavarat mahtuneet mihinkään. Valkoiset seinät ja musta kuramatto. Tämän lisäksi meillä oli edellisestä asunnosta raahattu metallinen pystynaulakko, jossa roikkui kamalasti tavaraa ja jonka ohitse oli lähes mahdotonta päästä ilman, että sitä kaatoi kumoon. Kuramatostakin näkee, että se on ollut lattian kokoon nähden hieman liian pieni, mutta sivuille on leikattu ohuet irtonaiset lisäpalaset... 


Tarkoituksena oli saada tilasta viihtyisämpi ja käytännöllisempi. Ovi vaihtoi paikkaa onneksi jo vuoden alussa, mutta matto sai joutaa varastoon ja seinälle piti saada hieman väriä. Kävin ottamassa liudan värimalleja Tikkurilan maalipisteeltä ja mallailin niitä seinään - yksi oli ylitse muiden: Tikkurilan beige. Yksi seinä saisi olla tehosteseinä ja muut valkoisia, koska seinän maalaaminen, jossa on patteri ,on ehkä hieman liian iso pala purtavaksi, joten se jääköön ainakin tällä kertaa ilman väriä.

Kävin ostamassa pari Ikean seinänaulakkoa ja tilasin avaintelineen kotimaisesta Puine -yrityksestä. Teline on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista ja on todella kaunis! Yksinkertainen, mutta silti ihana.


Etupihalla kasvaa iso omenapuu 🍎Matto poissa, maalattu seinä ja telineet seinässä. Ai kun tuli kiva näin pienellä vaivalla!Kokonaiskustannukset:

。Avainteline 22 €
。 Maali 25 €
。Vaatenaulakot 19,98 €

Yhteensä päivitys maksoi siis alle 67 euroa.


Lomaterveisin,

Ei kommentteja

Lähetä kommentti