SOCIAL MEDIA

I said YES to the dress! ♥️

sunnuntai 9. elokuuta 2020

 

Sanoin KYLLÄ eli minulla on hääpuku!


♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️Mistä aloittaisin... Alusta varmaan, niin kuin mieheni sanoisi.


Kun häihin oli heinäkuussa aikaa enää vuosi, oli vihdoin varattava aika ensimmäiseen pukusovitukseen. Vuosien varrella olin tietenkin katsellut hääohjelmia ja miettinyt päässäni, miltä tuleva pukuni voisi mahdollisesti näyttää. Tiedostin kuitenkin sen että vaikka kuinka tykkäisin tietystä mallista tai puvusta, se ei välttämättä istuisi minun kropalleni tai toisi parhaita puoliani esille.


Aloitin pukujen läpikäynnin netistä tämän vuoden alusta ja arvatkaahan miten siinä kävi? Koko tämän puolen vuoden aikana löysin ehkä viisi mekkoa, joista tallensin kuvan puhelimeeni eli hyviä ehdokkaita ei vain tuntunut löytyvän. Mikään ei näyttänyt hyvälle tai mekossa oli aina jotain mikä ei miellyttänyt silmääni. Tämän takia astuessani ensimmäiseen sovitukseen Helsingin Seremonia -pukuliikkeeseen, olin aika varma ettei mikään mekko kuitenkaan olisi hyvä. Ja mitä kävikään? Sovitin viittä mekkoa, joista kolme oli erittäin hyviä mekkokandidaatteja! ♥️


Ensimmäinen sovitus oli aivan heinäkuun lopussa ja se oli melkoinen ex tempore -päätös. Tarvitsin muutaman päivän hengittää ja valmistautua henkisesti pukujen sovitukseen, sillä se tuntuikin paljon raskaammalle tilanteelle mitä olin kuvitellut. Olin jo pienenä, niin kuin niin monet muut pienet tytöt, unelmoineet hääpuvun sovituksesta äidin ja muiden rakkaiden ympäroimänä, mutta minä joutuisin lähettämään terveiset pukuliikkeestä äidille pilven reunalle. Kaikki meni kuitenkin hyvin, sillä rakas pikkusiskoni oli tukenani. ♥️ Ensimmäisen sovituksen jälkeen käytiin siskon kanssa Senaatintorin terassillaMitä en halunnut häämekoltani:

♥️ A-linjainen

♥️ Liian koristeellinen / yksityiskohtainen

♥️ Kokopitsinen

♥️ Pitkät hihat

♥️ Lyhyt

♥️ Muun värinen kuin valkoinen

♥️ Olkaimeton

Toinen pukusovitus oli eilen helsinkiläisessä hääpukuliikkeessä, nimi jääköön vielä salaisuudeksi. Olin käynyt läpi heidän pukuvalikoimansa niin heidän nettisivuiltaan kuin ihastellut kuvia instasta, totta kai. Yksi puvuista oli kuitenkin ylitse muiden, ehdoton suosikkini, mutta en tietenkään tiennyt ennen sovitusta kävisikö se minulle ollenkaan.


Sovitin kolmea mekkoa ja kaikki olivat todella hyviä, toinen toistaan kauniimpia. Kolmas kuitenkin osui ja upposi. Tämä oli siis kokonaisuudessaan kahdeksas mekko mitä kokeilin ja tiesin, että tämä SE oli. Tässä mekossa astelisin vuoden päästä alttarille. Koko sovitus oli ohi puolessa tunnissa ja minä sekä kolme kaasoani olimme hieman ihmeissämme - tässäkö se oli? Näinkö helppoa se oli? Mutta mitäpä sitä turhaa kiertämään enempää pukuliikkeitä, jos täydellinen mekko oli jo löytynyt? Mekko lähti siis tilaukseen ja saan sen  ensi vuoden helmi - huhtikuussa, riippuen tuotannon tilanteesta.Pienet skumpat häämekon valinnalle 🍸Oliko minulla budjettia? Kyllä, ehdoton yläraja mekolleni oli 2000 euroa, mutta toivoin tietenkin että hintalappu jäisi alle sen. Valitsemani mekko korjauksineen maksaa noin 1500 euroa eli budjetti alittui oikein mukavasti. Aion myydä mekon häiden jälkeen eli muutokset tehdään siten, että ne voi purkaa mahdollista seuraavaa omistajaa varten.


Olen niin onnellinen, ja huojentunut. En malta odottaa, että saan mekon ja pääsen ihastelemaan sitä. ♥️


Rakkaudella,


Ei kommentteja

Lähetä kommentti