SOCIAL MEDIA

Rikkoutunut kamera & hääbändin varaus

keskiviikko 24. kesäkuuta 2020


Pitkästä aikaa blogin äärellä! Touko- ja kesäkuu ovat olleet yhtä kilpajuoksua töissä ja halusin keskittyä täysillä työkuvioihin, mikä luonnollisesti on tarkoittanut vähemmän aikaa muihin juttuihin. Kuten blogin kirjoittamiseen. Aloitan töissä tiimivetäjän roolissa syksyllä, joten yritän opiskella kaikenlaista (kuten luottotietoraportointiin liittyvää asetusta, manuaaleja ja guidelineja) ennen kesäloman alkua eli heinäkuun puoliväliä kaiken muun työrumban keskellä.

Kameran rikkoutuminen


Kameran runkokin meni rikki postin hellässä käsittelyssä viime viikolla, joten tiedossa on rungon päivitysprojekti - olen tapahtuneesta sekä iloinen että surullinen, koska olen miettinyt vanhan Canon 600D -rungon päivittämistä jo vuoden päivät ja nyt se on lopulta pakko tehdä. Seuraava runko tulee olemaan täysikennoinen, mutta tiettyä mallia en ole vielä päättänyt. Alla olevat kuvat, viimeistä lukuun ottamatta, on kuitenkin otettu ihan iPhone 11 -puhelimella. Kuvien laatu on mielestäni näissäkin ihan hyvä ja muokkaamisella saa tietenkin ihmeitä aikaan. 

Valokuvaus on itselleni hyvin rakas harrastus ja siksi hankin pari kuukautta takaperin itselleni kauan haaveilemani uuden objektiivin, joka on mullistanut oman valokuvauksen ja avartanut valokuvauksen mahdollisuuksia itselleni. Kyseessä on siis Sigma 35mm f/1.4 Art DG HSM -objektiivi eli valovoimainen laajakuvaobjektiivi, joka vangitsee leveästi niin maisema- kuin muotikuvat. Täyttä rakkautta! ♡ 

Me käytiin kahden ystävän kanssa Haagan alppiruusupuistossa viikko sitten ihastelemassa kukkia, ja ai että mikä se paikka olikaan! Osa kukista oli kerennyt jo nuupahtaa, mutta väkeä puistossa riitti siitä huolimatta. Puisto on täydellinen lokaatio ottaa erilaisia kuvia, kuten Instagram-, ylioppilas- ja kihlajaiskuvia.
Mekko / UFF
Kengät / DinSko
Laukku / Kirpputorilöytö
Kello / Daniel Wellington


Pihaprojekti ja juhannus


Me saatiin vihdoin päätökseen meidän takapihan projekti - mahtavaa! Teen muutoksesta erillisen blogipostauksen, sillä vaiheita ja tehtävää oli rutkasti. Lyhyesti sanottuna me asennettiin uusia aita, kaivettiin uusi kukkapenkki, istutettiin kasveja, hankittiin ulkokalusteita ja maalattiin sekä terassilaudat että öljyttiin terassin sivulautoja. Alkuun niin pieneltä ja nopealta hommalta kuullostanut projekti paisui ja paisui viikkojen myötä, mutta lopputulos on onneksi mitä hienoin. Perennat näyttävät viihtyvän uudessa penkissä, mutta amppelit sen sijaan ovat jo osittain nuupahtaneet. Noh, minä ainakin opin aina kantapään kautta minkälaisia kasveja osaan pitää hengissä ja mitä ne vaativat. Esimerkiksi petunia on kukka, jota en saa millään loistamaan. Se nuupahtaa niin helposti sateessa ja kun se meillä on taivasalla, niin huonostihan siinä tietenkin käy.

Me vietettiin juhannus kotona Vantaalla ja se sujui oikein ihanasti. Pidin itse neljän päivän vapaat: siivosin, leivoin, valmistelin ruokia ja vaalean sangrian ystäviä varten, luin kirjoja, uin järvessä ja meressä sekä otin aurinkoa omalla takapihalla. Me päätettiin jäädä kotiin, koska matka joko Kuopioon (jossa asuu minun sukulaisia) tai Lieksaan (anoppila) olisi ollut hieman edestakas ramppaamista, koska mies lähtee Lieksaan tämän viikon lauantaina ja minä menen siitä viikon päästä perässä. Mies aloittaa perjantaina loman, mutta minä teen Lieksassa pari viikkoa etätöitä laiturin nokalta, toivottavasti hienossa säässä, lomani alkuun saakka. Kaupunkijuhannus oli tietenkin ns. perinteiseen mökkijuhannukseen hyvin erilainen, koska tuntui että koko Vantaa oli tyhjentynyt ihmisistä - paitsi Kuusijärven uimaranta. 


Malja valmiille takapihaprojektille! 


 Keräsin maljakoihin luonnonkukkia viereiseltä pellolta 🌸


Me käytiin juhannuksena useaan kertaan uimassa Vantaan Kuusijärvellä. 


 Juhannusaaton look ☆Hääbändi


Ystävien häissä pari vuotta sitten oli aivan mielettömän upea bändi, joka sai niin nuoren kuin vanhemman tanssijalan parketille. Mitä häistä yleensä jää päällimmäisenä mieleen? No tunnelma tietenkin! Varsinkin loppuillan tunnelman määrittää häädj tai hääbändi. Meille luonnollinen valinta oli bändi, etenkin sellainen joka soittaisi covereita ja mieluiten osan meidän valitsemia biisejä eikä suoraan heidän omalta listaltaan.

Aloin tutkimaan keväällä coverbändien tarjontaa ja selailin tietenkin Instagramia. Olin nähnyt alkuvuonna häämessuilla yhden ihanan duon, joka olisi myös ollut loistovalinta, mutta halusimme kuitenkin kokonaisen bändin eikä pelkkää duoa. Löysin sattumalta nettihaulla coverbändin nimeltä Refrain, joka vaikutti erittäin hyvältä. Laitoin heille viestiä tulevista häistämme ja sovimme keikan, he tulevat siis soittamaan häihimme! Se fiilis, kun saa asioita eteenpäin! Käykää ihmeessä tarkistamassa bändin nettisivut, he soittaavat varmasti mielellään muuallakin kuin Savossa. Ja mikä ääni Reetalla on!

Me lähetämme ensi keväänä toivomamme biisit bändille, jotta he kerkeävät harjoitella niitä. Bändi vaikuttaa jo nyt niin täydelliselle valinnalle - nuori, energinen ja musiikillista intohimoa täynnä!


Refrain tulee soittamaan häihimme! 🎵
Kuva vielä takapihan kirsikkakukkapuun loistosta toukokuussa ★


Kesäkuu on ollut mitä lämpimin kesän alku ja toisaalta aivan ihanaa tehdä töitä kotoa käsin. Aamupala, kahvipaussi ja lounas on katettu ulos, mikäli sää vain sallii. Vielä reilut kolme viikkoa töitä ja sitten ansaitulle huilitauolle. Ihanaa kesän jatkoa kaikille!


Lämpimin terveisin,Ei kommentteja

Lähetä kommentti