SOCIAL MEDIA

Työnurkkauksen muodonmuutos

perjantai 24. huhtikuuta 2020


Kun muutimme lokakuussa 2019 uuteen kotiin, ajattelimme ettei työnurkkausta enää tarvita ja hankkiuduimme eroon työhuoneen kalusteista. Noh, mitenkäpä se sattuikaan että muutamaa kuukautta myöhemmin olimme karanteenitilanteessa, jossa minä olin etätyöpakossa ja mies suositeltu tekemään etätöitä.

Aloitin karanteenin etätyöt innolla ja oikeastaan erittäin tyytyväisenä, sillä tykkään tehdä etätöitä. Tai niin vielä tuolloin luulin. Pari viikkoa ruokapöydän ääressä, puisella tuolilla istuneena, mieli oli kas kummaa muuttunut. Tilanteelle täytyi tehdä jotain!

Ainoa vaihtoehto oli rakentaa työnurkkaus yläkertaan, jossa meillä on avoin tila makuuhuoneena, sekä pesuhuone (wc + sauna) ja iso parveke. Yläkerran vaaleanpunainen tapetti oli revitty pois jo helmikuussa, mutta olin tuolloin vielä hyvin epävarma tulevasta seinän sävystä - enkä halunnut kiirehtiä päätökseni kanssa. Tasapainottelin eri vaihtoehdoilla: sinistä, vihreää vai jotain neutraalia?Seinustalla meillä oli Ikean vanha (vuonna 2013 hankittu) kirjhylly, joka saisi tehdä tilaa seuraajalleen. Tässä Ennen -kuva.
Seuraavaksi suuntasimme maalikaupoille.
Vaihtoehtoina oli siis sinisen ja hiekan eri sävyjä. Yritin miettiä kuitenkin pidemmällä aikavälillä, eli mihin käyttöön yläkerta voisi tulevaisuudessa muovautua - ja niinpä päädyin neutraaliin hiekan sävyyn.

Valinta ei kuitenkaan mennyt ihan nappiin, sillä maali näytti märkänä mielestäni paljon vaaleammalta ja siltä hiekan sävyltä, mitä olin halunnut, mutta kuivuttua se taittaa melkoisesti harmaaseen. Noh, kaikesta oppii ja tällä mennään ainakin tovi. Onneksi tykkään harmaasta, heh! ☺️


Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen, vaikka seinän sävy onkin hieman erilainen mitä olin halunnut.

Hankin uudet huonekalut Ellokselta. Etsin todella pitkään sopivaa, ei liian leveää, tummaa työpöytää ja tämä lasinen työpöytä sopii tilaan täydellisesti. Lasi ei tosin ole ehkä käyttäjäystävällisin valinta koiraperheessä, koska siinä näkyy jokainen Nipsun karva sen pinnalla - mutta ihan sama! Näkykööt. Tuoli on beige, samettinen tuoli, jossa on ihana istua. Uusi musta kirjahylly sopii kivasti tummaan värimaailmaan ja siihen mahtuu hyvin kaikki rakkaat kirjani.

Jos joku ei vielä tiennyt niin olen melkoinen Potter -fani ja koko ylähylly on omistettu Pottereille. Muutamaa kirjaa meillä on kaksi kopiota, koska yhteenmuutettuamme kumpikaan ei halunnut luopua omasta kopiostaan, joten nyt niitä on meillä useita. Melekosta.

Mitä mieltä olette, oliko onnistunut muodonmuutos?

Maalailemisiin,


Ei kommentteja

Lähetä kommentti