SOCIAL MEDIA

Päiväni häämeikkimallina ja tuleva häämeikkini

sunnuntai 12. huhtikuuta 2020


Sain tällä viikolla kunnian olla häämeikkimallina pikkusiskoni portfoliota varten. Hän on koulutukseltaan meikkaaja-maskeeraaja ja opiskelee tällä hetkellä parturi-kampaajaksi, ja aloittanee mahdollisesti kesällä meikkaajana eräässä kauneushoitolassa. Hän tarvitsi siis mitä pikimmiten kuvia erilaisista häämeikeistä mainoskuviin tuleville kesän morsiamille.

Käykäähän tsekkaamassa siskoni meikkejä Instassa: Makeupbylittlemermaid

Ensimmäinen meikki on yksinkertainen, mutta dramaattinen: värikäs huulimeikki ja simppeli silmämeikki. Meikissähän yleisesti ottaen kannattaa korostaa joko huulia tai silmiä, ja tässä lookissa korostuu ehdottomasti huulet. Värikkäät huulet voivat olla morsiamella punaiset, pinkit tai vaikkapa oranssit.

Meikin sävyt valitaan ihon pohjasävyn perusteella. Tiedätkö, onko ihosi pohjasävy neutraali, kylmä vai lämmin? Tee nopea testi: mikäli ranteesi verisuonet näyttävät sinertäville, ihosi on viileä, jos suonet näyttävät taas vihertäviltä, ihosi pohjasävy on lämmin. Jos kumpikaan ei osu kohdilleen, ihosi pohjasävy on luultavasti neutraali. Yleisesti ottaen kylmäsävyisille ihmisille käy paremmin hopeakorut ja lämpimille kultakorut.

Häämeikissä kannattaa siis miettiä niin sävyjä, kuin sitä, että korostukset ja varjostukset tulee tehdä normaalia voimakkaammin. Miksikö? Koska kamera syö meikin voimakkuutta. Siskoni kertoi myös, että hän suosittelee morsiamille, että ostaa itse huulipunan/huulikiillon, jotta sitä voi lisäillä päivän mittaa itse.

Itse aion käydä ottamassa viikkoa ennen hääpäivää volyymiripset, koska tiedän tirauttavani sen verran kyyneliä, että ripsiväri ei pysyisi kyydissä mukana. Suunnitelmissa on myös käväistä värjäyttämässä kulmat muutamaa päivää ennen H -hetkeä. Tämä nopeuttaa myös meikkaamista.
Toisessa meikissä on voimakas silmämeikki ja neutraalit huulet. Siskoni valitsi vihreille silmille violetin eri sävyjä ja mustaa lisäämään syvyyttä ulkonurkkaan. Huulissa on neuraalin värinen huulikiilto ja nude rajaus.


Kolmas meikki on toiveideni perusteella toteutettu, mahdollisesti, tuleva häämeikkini. Silmissä on harmaan, violetin ja mustan sävyjä. Rajaukset on tehty pehmeästi harmaalla luomivärillä kissamaisesti vedettynä pitkälle kohti kulmaluuta. Huulissa on hento rajaus nudella huultenrajauskynällä, mutta väri on vaaleanpunainen huulikiilto. Mitä olette mieltä?I LOVE IT!


Meikkailemisiin,
Ei kommentteja

Lähetä kommentti